Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
kampinkirjakauppa.fi
KAMPINTORIN ANTIKVAARINEN KIRJAKAUPPA OY

Kirjakauppaa jo vuodesta 1931

Keittokirjat

Keittokirjat, kotitalous, nautintoaineet ja ravintolahistoriikit

Sivu 3 / 54   Tuotteita yhteensä 1069 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
21413.jpg&width=280&height=500

ARPIALA, EILA et alii: Uusi keittokirja

Uusia ruokia ja vaihtelua vanhoihin. Kirja-Sampo 1946 (272s.) S K4

Tuote: 21413

Hinta: 14.00 €
288392.jpg&width=280&height=500

ARTUKKA, AINO: Yksinkertaisia kalaruokia

Pula ajan oloja silmälläpitäen. Otava 1918 (18s.) N K2, selässä teippi
Suomen kalastusyhdistys 8

Tuote: 28839

Hinta: 15.00 €
18124.jpg&width=280&height=500

Asiakkaiden tarpeista leivotaan seuraavia kahvileipälaatuja:

Av kundernas ingredienser förfärdigas följande kaffebrödssorter: Primula s.a. (2s.) N K3, merkintöjä kääntöpuolella

Tuote: 18124

Hinta: 6.00 €
18226.jpg&width=280&height=500

ASPLUND, ULLA: Sahtikirja

Valkeakoski 1990 (157s.) Skp K3

Tuote: 18226

Hinta: 20.00 €
41354.jpg&width=280&height=500

Asunto ja perheenemäntä

Helsinki 1955 (56s.) N K3+
Kotitalouskeskuksen tiedoituksia 9

Tuote: 41354

Hinta: 9.00 €
31992.jpg&width=280&height=500

Aterioita menoarvion puitteissa

2 viikon ruokavalioehdotus. Helsinki 1940 (24s.) N K3-
Maatalousseurojen keskusliiton julkaisuja 291
Maatalousnaisten julkaisuja 34

Tuote: 31992

Hinta: 7.00 €
27476.jpg&width=280&height=500

AULANKO, EILA: Eväskontti

Suomen matkailuliitto Retkeilyosasto 1966, 2.p. (26s.) N
Retkeilyn käsikirjasto 16

Tuote: 27476

Hinta: 5.00 € - 7.00 €
Vaihtoehdot
13373.jpg&width=280&height=500

AVOTIE, ANNIKKI: Keittokirja

Värioppia ja sommittelua ruokaan. Gummerus 1991 (167s.) S K4

Tuote: 13373

Hinta: 20.00 €
9312.jpg&width=280&height=500

BACON, JOSEPHINE: Wieniläisiä leivonnaisia

Karisto 1989 (128s.) Skp K4

Tuote: 9312.0

Hinta: 13.00 €
25681.jpg&width=280&height=500

BAGHEERA (Kaarle Kivijärvi): Viinikirja

Ohjeita ja viitteitä viinien käyttämisestä. Otava 1932 (151s.) S K3

Tuote: 25681

Hinta: 8.00 €
36251A.jpg&width=280&height=500

BAGHEERA (Kaarle Kivijärvi): Viinikirja

Ohjeita ja viitteitä viinien käyttämisestä. Otava 1932 (151s.) S K3

Tuote: 36251A

Hinta: 8.00 €
1768.jpg&width=280&height=500

Bakning och karamelkokning

Praktisk handbok. Stockholm 1930 (235s.) Skor K3

Husmodrens bibliotek

Tuote: 1768.0

Hinta: 10.00 €
27468.jpg&width=280&height=500

BALTZER, EDWARD: Kasviskeittokirja

C. J. Bergström (200s.) S

Tuote: 27468

Hinta: 10.00 € - 20.00 €
8435.jpg&width=280&height=500

BAUR, EVA GESINE: Mozartin ruokavieraana

Ajatus 2006 (240s.) Skp K4

Tuote: 8435.0

Hinta: 12.00 €
18847.jpg&width=280&height=500

BAYS, JAN CHOZEN: Tietoinen syöminen

Opas terveeseen ja onnelliseen ruokasuhteeseen. Basam Books 2011 (256s.+cd) N K4

Tuote: 18847

Hinta: 10.00 €
31834.jpg&width=280&height=500

BELFRAGE, S. HENNING: Syömisen taito

Karisto 1928 (384s.) S K3

Tuote: 31834

Hinta: 15.00 €
33181.jpg&width=280&height=500

BENNETT, MAIJA-LIISA et alii: Gastronominen sanasto

englanti - suomi - englanti. WSOY 2005 (307s.) N K3+

Tuote: 33181

Hinta: 14.00 €
39623.jpg&width=280&height=500

BERGENSTRÖM, ANNA & FANNY: Rakkautta, oliiveja ja timjamia

Hyvän olon ruokaa. Otava 2004 (288s.) Skp K3

Tuote: 39623

Hinta: 9.00 €
14357A.jpg&width=280&height=500

BERGHOLM, TAUNO & HALONEN, JAAKKO: Käsikirja perhetalouden eri aloilta

mukaanlukien unhoitettuja ruokaohjeita. Gummerus 1982 (101s.) S K4-

Tuote: 14357A

Hinta: 6.00 €
5751.jpg&width=280&height=500

BERGMAN, GÖSTA: Tuttua ja uutta tuoreesta kalasta

Helsinki 1965, 2. täydennetty p. (63s.) N

Tuote: 5751.0

Hinta: 7.00 €
Vaihtoehdot
1234...54